Pal predsoblje antracit

-0%

475.90 €

Šifra Proizvoda: M.P.16954.3

Vreme isporuke: 6 - 8 nedelja

Vreme isporuke: 6 - 8 nedelja (Molimo pogledajte kategoriju Brza isporuka)

Besplatna dostava

M.P.16954.3

1000 Items

Karakteristike Proizvoda

Ako Vam je potreban prostor da uredno odložite svoje kapute i cipele onda je Pal predsoblje prava stvar za Vas. Sadrži dvije pregrade, pet polica i četiri kuke. Sigurni smo da će Vam se svidjeti ovaj dizajn koji imamo u ponudi.

Materijal: Visokokvalitetna iverica od 18 mm presvučena melaminom. Metal - sjajno statičko obojeno gvožđe; Svi naši proizvodi dolaze demontirani, postoji mogućnost da proizvod zahtjeva jednostavnu instalaciju.

Komentari i Preporuke

Za sada nema recenzija kupaca.

Napiši komentar

Pal predsoblje antracit

Pal predsoblje antracit

Šifra Proizvoda: M.P.16954.3

Vreme isporuke: 6 - 8 nedelja

Vreme isporuke: 6 - 8 nedelja (Molimo pogledajte kategoriju Brza isporuka)

Isporuka i Montaža

Rok za isporuku: 14-20 radnih dana

Isporuka je besplatna

Svi proizvodi sa našeg sajta se isporučuju u delovima i zahtevaju montažu. Uz svaki proizvod dobijate detaljno upustvo i sve potrebne delove koji će omogućiti jednostavnu instalaciju.

Placanje

Na sajtu ferrolhome.com možete platiti Vašu porudžbinu debitnom ili kreditnom karticom, pouzeću u gotovini ili PayPal-om

Plaćanje možete izvršiti potpuno sigurno putem PayPal-a

Zahvaljujući usluzi 3D Secure i infrastrukturi vodeće kompanije za platni sistem u Crnoj Gori NLB banci, možete kupovati našim sigurnim sistemom plaćanja.

Sva Vaša plaćanja su zaštićena SSL (Secure Payment) infrastrukturom.

Pomoc nakon kupovine

Ne morate dugo da razmišljate! Ako se predomislite u roku od 3 dana od dana kreiranja porudžbine, možete otkazati svoju porudžbinu bez ikakvih posledica.

Nakon isporuke proizvoda, uvijek smo uz vas. Ako postoji situacija kojom nijeste zadovoljni nakon isporuke, dovoljno je da nas obavjestite u roku od 14 dana. Odmah započinjemo proces rješenja za vas sa ciljem da obezbjedimo vaše zadovoljstvo što je prije moguće.

Top