O Nama

Ferrol Group je kompanija koja ima višegodišnje iskustvo u prodaji i distribuciji velikog broja različitih proizvoda i brendova u oblasti uređenja doma.

Osnovana od strane dva prijatelja i menadžera različitih profila, ali sa istom etikom i preduzetničkom vizijom, naša kompanija raste veoma brzo. Istraživanjem, razvojem i distribucijom dizajniranih i kvalitetnih proizvoda, Ferrol Home gradi sopstvenu istoriju i svakodnevni uspjeh, ujednačavajući iskustvo i vrijedan doprinos svog tima, partnera i klijenata širom svijeta.

U vremenu u kojem nam dizajneri iza dana u dan predlažu nove trendove, Ferrol Home je istinski posvećen pronalaženju i  pružanju najboljih proizvoda za svaku prostoriju u Vašem domu i ispunjavanju Vaših potreba u funkcionalnom i estetskom smislu.

Naša glavna motivacija da iz dana u dan budemo sve bolji i pružimo vrhunsku uslugu, jesu zadovoljstvo i sreća naših potrošača i njihovih porodica. Pozitivne reakcije koje od njih dobijamo kada naši proizvodi stignu u njihov dom su naš vjetar u leđa i znak da smo na pravom putu.


Top