"Pink owl" tepih

40.99 €

Šifra Proizvoda: 8039004-7039001

Novi Proizvodi

8039004-7039001

Karakteristike Proizvoda

Dimenzije: tepih 80x120 cm, jastučnica 43x43 cm

Materijal: % 100 mikrofiber, ekološka tekstilna boja (međunarodna sertifikovanu tekstilna boja, ne sadrži štetne ili kancerogene materije), antialergijski i antibakterijski

Održavanje: mekana površina, neklizajuća podloga, lako se čisti (čišćenje, brisanje, pranje).

Nemojte koristiti izbeljivač Sugestije za dekoraciju: tepih i ukrasni jastuk možete kombinovati sa posteljinom istog dezena kako bi soba Vaš bebe izgledala čarobno. Kupovinom tepiha kao poklon dobijate jastučnicu istog dezena.

Komentari i Preporuke

Napiši komentar

"Pink owl" tepih

"Pink owl" tepih

Šifra Proizvoda: 8039004-7039001

Isporuka i Montaža

Rok za isporuku: 14-20 radnih dana

Isporuka je besplatna

Svi proizvodi sa našeg sajta se isporučuju u delovima i zahtevaju montažu. Uz svaki proizvod dobijate detaljno upustvo i sve potrebne delove koji će omogućiti jednostavnu instalaciju.

Placanje

Na sajtu ferrolhome.com možete platiti Vašu porudžbinu debitnom ili kreditnom karticom, pouzeću u gotovini ili PayPal-om

Plaćanje možete izvršiti potpuno sigurno putem PayPal-a

Zahvaljujući usluzi 3D Secure i infrastrukturi vodeće kompanije za platni sistem u Crnoj Gori NLB banci, možete kupovati našim sigurnim sistemom plaćanja.

Sva Vaša plaćanja su zaštićena SSL (Secure Payment) infrastrukturom.

Pomoc nakon kupovine

Ne morate dugo da razmišljate! Ako se predomislite u roku od 3 dana od dana kreiranja porudžbine, možete otkazati svoju porudžbinu bez ikakvih posledica.

Nakon isporuke proizvoda, uvijek smo uz vas. Ako postoji situacija kojom nijeste zadovoljni nakon isporuke, dovoljno je da nas obavjestite u roku od 14 dana. Odmah započinjemo proces rješenja za vas sa ciljem da obezbjedimo vaše zadovoljstvo što je prije moguće.

Top