Riješenja za razmiještaj i skladištenje u kući

Nije bitno da li je Vaš dom veliki ili mali, skladištenje stvari i postizanje urednog izgleda kuće nikada nije lako. Sa vertikalnom urbanizacijom, renoviranjem i životnim prostorom nove generacije, često ne ostvarujemo dekorativnu zamisao koju imamo u malim kućama.

Nije bitno da li je Vaš dom veliki ili mali, skladištenje stvari i postizanje urednog izgleda kuće nikada nije lako. Sa vertikalnom urbanizacijom, renoviranjem i životnim prostorom nove generacije, često ne ostvarujemo dekorativnu zamisao koju imamo u malim kućama. Čak iako je Vaš životni prostor veliki uvijek bude nešto čega morate da se odreknete prilikom dizajniranja enterijera. Uz pomoć ovih smjernica, ovakve neželjene slučajeve moguće je dovesti na minimum.

Kada se govori o skladištenju, uvijek se stvara utisak kao da se govori o namještaju za sklanjanje i skrivanje nepotrebnih stvari. To ustvari nije slučaj. Riječ je o pravilnoj organizaciji, sklanjanju stvari na pravo mjesto, lakom pronalaženju i stvaranju slobodnog prostora.

Prateći smjernice koje Vam sada dajemo možete obezbjiediti organizovaniji i uredniji prostor svim Vašim prostorijama.

U našoj svakodnevici može se naći bezbroj alternativa za skladištenje za svaku prostoriju posebno. Cilj ovih alternativa je obezbjeđivanje prostora za skladištenje i skrivanje predmeta koje ne želite da su Vam stalno pred očima, kao i da pomognu ostvarivanju enterijera kojeg želite.

Namještajem za odlaganje u malim kućama dovešćete funkcionalnost kuće u prvi plan i u isto vrijeme sačuvati svoje stvari. Postoje praktična rješenja kojima možete učiniti svaki ćošak svog malog doma korisnim. Uz pomoć komoda sa policama, kao i komoda sa fiokama možete ostvariti elegantan izgled Vašer enterijera kao i potpuno riješiti problem skladištenja.

Zidne i police za knjige

Kombinujući i spajajući proizvode iz serije Police za knjige, možete kreirati idealnu policu za sebe, u Vama željenim dimenzijama (bilo da je zidna ili podna). Ove police možete ukrasiti knjigama, biljama, fotografijama ili raznim drugim ukrasnim predmetima.

Police za knjige

Police za knjige srbija ferrolhome

Fioke

Fioke su, bez sumnje, jedno od najboljih rješenja za skladištenje. Dijeljenjem i same unutrašnjosti fioka možete sebi stvoriti još specifičniju vrstu "skladišta". Najveći problem za samo skladištenje su proizvodi i predmeti za koje niste sigurni u koju kategoriju treba da idu. Najbolje rješenje za to je stvoriti jednu gornju kategoriju koja obuhvata više prostora i držati slične stvari na istom mjestu.

Ormani, komode i vešalice srbija

Ormani, komode i vešalice srbija beograd

Ormari

Unutrašnje funkcije ormara koje koristimo su ono što nas "spašava". Što više polica i fioka sadrži to bolje. Ukoliko ste vlasnici uskog prostora, klizna vrata predstavljaju najbolju vrstu pomoći. Koristeći ugaone komode možetmo se u isto vrijeme riješiti i mrtvih uglova u prostoriji. Ako imate problem pronaći orman prema svojim potrebama, u Ferrol Home - u možete sebi kreirati jedan.

Soft komoda crna - boja hrasta

Rio komoda boja hrasta - crna srbija

Ferrolhome.com - 2020 Namještaj

Top