Moderne TV Komode

Trenuci koje provodimo ispred televizije su, bez sumnje, jedni od najljepših i najopuštajućih. Uvijek se radujemo danima kada se samo izležavamo i ne radimo ništa osim gledanja televizije. Serije, filmovi, dokumentarci

MODERNE TV KOMODE

Trenuci koje provodimo ispred televizije su, bez sumnje, jedni od najljepših i najopuštajućih. Uvijek se radujemo danima kada se samo izležavamo i ne radimo ništa osim gledanja televizije. Serije, filmovi, dokumentarci… Pitanje: zar televizija koja nam pruža ovoliko užitaka i koja nam pomaže da gledamo ono što volimo ne zaslužuje TV komodu po mjeri? Ako pitate nas mi tvrdimo da zaslužuje!

TV komoda dodaje moderni stil i eleganciju i dnevnom boravku, a ujedno je funkcionalna i korisna.

TV stalak

Ukoliko ste pobornih minimalističkog i jednostavnog stila onda je stalak za TV pravi izbog za Vas. Stalak koji se nalazi samo ispod telvizora odiše jednostavnošću, a ukoliko želite uvijek možete sa samo nekoliko detalja da ga učinite još elegantnijim. Možete birati među desetinama boja i ukrašavati slikama, satovima, pa i Vašim omiljenim časopisima. Izbor je na Vama, Vi najbolje znate šta odgovara duhu Vašeg doma.

Male TV komode (set)

Ukoliko želite jednostavnu, ali modernu TV komodu, setovi malih TV komoda su prava stvar za Vas. Stalak za televiziju zajedno sa gornjom ili bočnom policom koja dolazi u setu sa njim biće sjajna dekoracija za Vaš salon.

Velike TV komode u rustičnom stilu

Rustični dodaci i dodiri u dekoraciji su evergrin u shvatanju stila. Dopunjavajući ih ukrasnim detaljima i knjigama, rustične TV komode će Vašem domu dodati topao i prirodan ambijent.

Da pogledate i otkrijete razne stilove TV komoda posjetite naš sajt Ferrolhome.com

Top